• Кошницата ви е празна!

Желани продукти (0)

Условия за доставка

Условия за доставка

Начин на доставка

GamerzoneBG доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания.

 

Какво включва доставката


Всяка поръчка се доставя с възможността да бъде прегледана преди заплащане на наложен платеж. Начина на доставка се избира от клиента – “до поискване” от офис на спедиторската фирма или “до точен адрес” на клиента.

 

Срокове за доставка

 

Поръчката се потвърждавана и изпълнява до 3 работни дни и започва да тече от момента на потвърждение на поръчката. Всички поръчки от онлайн магазин се потвърждават по телефона.. При артикули, които са с “поръчка” времето може да е различно. Има възможност вашето населено място да се обслужва от куриерската по график независещ от нас. При официално почивни дни и форсмажорни обстоятелства, клиента ще бъде уведомен за срока на доставка.

 

Цени на доставка

 

Доставката е за сметка на клиента. Цената се определя по калкулатор предоставен от спедиторската фирма. Цените са ориентировъчни и е възможно да има разлика.

 

Връщане на стока

 

Не забравяйте правата си!
Извадка от Закона за защита на потребителите.

 

 

На основание чл. 50 ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;
\r\nПравото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия: Оригиналната опаковка на стоката да не е отваряна в т.ч. да не е нарушена целостта на поставените върху опаковката защитни стикери. Потребителят да е предоставил на АГРОГРАДИНА покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка.

 

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на GamerzoneBG не по-късно от 5 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на GamerzoneBG за решението си да се откаже от договора. До момента на предаването на стоката от потребителя на GamerzoneBG, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.<